-->

​Ring til os på

Telefon 66 12 25 10​

- Vi er her for at hjælpe dig!

Behandling af piskesmæld

​Et pludseligt kraftigt ryk med hovedet, f.eks. i forbindelse med en bilulykke, er årsagen til at den tilstand vi kalder piskesmæld opstår.

Det kraftige ryk forårsager en form for forstuvning af nakken og kan i lang tid efter selve ulykken være til stor gene. Symptomer som stivhed af nakken, smerter i nakken, hovedpine, kvalme, koncentrations- og hukommelsesbesvær kan følge med et piskesmæld i årevis og ubehandlet blive en kronisk tilstand. Som har store sociale og arbejdsmæssige konsekvenser for den ramte og dennes omgivelser.

Et liv i smerte er ødelæggende. Heldigvis har man i kiropraktikken opnået rigtig gode resultater indenfor behandling af piskesmæld –og vi bliver hele tiden bedre.

Kiropraktisk behandling af tilstanden sigter mod på en blid facon at genoprette fri bevægelighed af nakken, således at symptomerne fra stivheden aftager. Med den rette behandling og træning opnås dette for langt de fleste.

​Behandling af piskesmæld i Odense, Fyn

Hos Kiropraktorhuset finder du Peter Stampe og Frederik G. Rolschau, som begge er autoriserede kiropraktorer. Vi har begge årelang erfaring med behandling af piskesmæld og andre smertetilstande og ser frem til også at hjælpe dig.

Kontakt os på telefonen eller send os en mail for tidsbestilling.

Behandling af piskesmæld

Kiropraktorhuset Odense

Skibhusvej 158

5000 Odense C

CVR: 29825300

​Tlf.: 66 12 25 10​

E-mail: reception@kirofyn.dk

Åbningstider​

​Mandag:

7- 18

Tirsdag:

7- 18

​Onsdag:

7- 16

Torsdag:

8 -17

​Fredag:

7- 15

Behandler for

Marienlyst Boldklub​