Behandling af rygsmerter

Få en professionel og erfaren behandling af rygsmerter ved Kiropraktorhuset i Odense. Hvert år opsøger omkring 300.000 en kiropraktor i Danmark. Hovedparten af disse opsøgende oplever rygsmerter, og det er derfor en stor del af vores arbejde her på klinikken.


Vi møder mange mennesker, som igennem lang tid har døjet med store rygsmerter på grund af en forkert kropsholdning eller dårlig arbejdsstilling.
​- Heldigvis er denne tilstand indenfor vores rækkevidde, som kiropraktiske behandlere. Gennem behandlingen træner vi ryggens bevægelighed og afhjælper symptomerne.

Det er forskelligt hvor mange behandlinger, der kræves, men fælles for alle er at man med fordel kan gentage behandlingen med nogle
måneders mellemrum.


Herved kan man vedligeholde den nye opnåede bevægelighed og dermed undgå et en ny smertetilstand får lov til at udvikle sig.

​​Vi klarer de kroniske rygsmerter i Odense, Fyn

​Hos Kiropraktorhuset Odense er vi eksperter i behandling af rygsmerter. Vi er begge autoriserede kiropraktorer og har gennem mange år afhjulpet disse smerter hos klienter.

Har du problemer med ryggen og går med daglige smerter, så kontakt os enten på telefonen eller via mail og bestil tid til din behandling.

Vi glæder os til at møde dig, og afhjælpe dine rygsmerter.

​Firma

Skibhusvej 158

5000 Odense C

CVR: 29825300

​Tlf.: 66 12 25 10​

E-mail: reception@kirofyn.dk

Åbningstider

​Mandag:

7- 18

Tirsdag:

7- 18

​Onsdag:

7- 16

Torsdag:

8 -17

​Fredag:

7- 15

Vi behandler for

​Marienlyst Boldklub