​Behandling af diskusprolaps

​En hverdag præget af smerter og ubehag er dagligdag for mennesker med en diskusprolaps. Tilstanden kan ligefrem være invaliderende og årsag til førtidspension og dermed et stort tab af socialt liv. Det er ikke kun fysiske smerter, der er følger med en diskusprolaps. Tilstanden har store menneskelige konsekvenser for dem, der rammes og for deres omgivelser.

Heldigvis kan tilstanden behandles, for det meste uden kirurgisk indgreb. Med den rette kiropraktiske behandling og træning kan tilstanden lindres og de fleste vil kunne opnå et liv uden smerter igen. Kun i ca. 20% af tilfældende er kirurgi nødvendigt.

Har du symptomer på en diskusprolaps bør du snarest søge læge. Diagnosen stilles på baggrund af scanninger og efterfølgende kan du få ordineret kiropraktisk behandling.

Kiropraktorhuset – erfarne behandlere af diskusprolaps

Hos Kiropraktorhuset i Odense, Fyn er vi to autoriserere kiropraktorer; Paul Løwe-Madsen og Frederik G. Rolscha, begge med årelang erfaring i behandling af tilstanden.​

Vi sigter altid mod en totalt smertefri tilstand og instruerer efter selve behandlingen altid i, hvordan du vedligeholder din rygsøjle med den korrekte træning.

Kontakt os for tidsbestilling, ring eller send os en mail, så vi kan komme i gang med at få dig tilbage til livet. Fri for diskusprolaps og smerter.

​Firma

Skibhusvej 158

5000 Odense C

CVR: 29825300

​Tlf.: 66 12 25 10​

E-mail: reception@kirofyn.dk

Åbningstider

​Mandag:

7- 18

Tirsdag:

7- 18

​Onsdag:

7- 16

Torsdag:

8 -17

​Fredag:

7- 15

Vi behandler for

​Marienlyst Boldklub