Behandling af smerter i lænden

​​Disse smerter kan have forskelligt udtryk; nogen oplever smerte i en side af lænden, andre over hele lænden, mens nogle vil opleve en smerte, der stråler ned i lår, balle, lyske eller den nedre del af maveregionen. Smerterne vi i starten komme i forbindelse med belastning og være forbigående, men kan i længden udvikle sig til en kronisk tilstand.

Smerter i lænden kan skyldes flere forskellige tilstande og det er vigtigt af få afklaret, hvad der er årsag. Det kan vi gøre på vores klinik. Er der tale om smerter, der skyldes stivhed af led og rygsøjle, så er det en tilstand du kan få afhjulpet af kiropraktisk behandling –og efterfølgende træning med øvelser derhjemme.

Smerter i lænden behandles i Odense, Fyn

Hos Kiropraktorhuset er vi specialister i at diagnosere og behandle smerter i lænden. Vi laver en grundlig undersøgelse af alle led og muskler og supplerer med en røngtenundersøgelse, hvis behovet er der.

​​Derefter planlægger vi din behandling og lægger et hjemmetrænings-program, så du kan arbejde på sagen derhjemme.

Husk, jo tidligere du opsøger din kiropraktor, jo hurtigere kan du komme ud af dine smerter. Det er langt sværere at behandle, hvis stivheden først har sat sig.

​Firma

Skibhusvej 158

5000 Odense C

CVR: 29825300

​Tlf.: 66 12 25 10​

E-mail: reception@kirofyn.dk

Åbningstider

​Mandag:

7- 18

Tirsdag:

7- 18

​Onsdag:

7- 16

Torsdag:

8 -17

​Fredag:

7- 15

Vi behandler for

​Marienlyst Boldklub