-->

​Ring til os på

Telefon 66 12 25 10​

- Vi er her for at hjælpe dig!

​Behandling af slidgigt

​Næsten alle rammes af slidgigt på et tidspunkt i livet. 8 ud af 10 har allerede symptomer, når de er i starten af 50’erne. På trods af dette har man endnu ikke kunnet udvikle en kur mod denne smertefulde tilstand.

De hyppigst angrebne led er ryg, hænder, fødder, hofter og knæ. Sygdommen skyldes at brusken mellem leddene (eller leddet) nedbrydes og bliver tyndere og tyndere for til sidst at forsvinde helt. Er brusken først helt væk, er den eneste måde at slippe af med smerterne en kirurgisk behandling, hvor et nyt led indsættes. 

Slidgigt behandles i Odense, Fyn

Inden sygdommen får lov til at udvikle sig betydeligt, er det derfor af stor vigtighed at påbegynde en behandling, så hastigheden af nedbrydelsen nedsættes.

Kiropraktisk behandling af slidgigt skal iværksættes så tidligt som muligt. Behandlingen er en form for manipulations-terapi, hvor vi bevæger leddene så meget, det er muligt –og ganske kortvarigt strækker leddet en lille smule mere, end det føles behageligt. På den måde pånåes flere fordele på samme tid. Større bevægelighed og en bedre blodgennemstrømning. Affaldsstoffer transporteres bort og frisk energi kommer til vævet.

Har du symptomer på slidgigt, så kontakt os for en konsultation.

Behandling af slidgigt

Kiropraktorhuset Odense

Skibhusvej 158

5000 Odense C

CVR: 29825300

​Tlf.: 66 12 25 10​

E-mail: reception@kirofyn.dk

Åbningstider​

​Mandag:

7- 18

Tirsdag:

7- 18

​Onsdag:

7- 16

Torsdag:

8 -17

​Fredag:

7- 15

Behandler for

Marienlyst Boldklub​