​Behandling af hovedpine

​​Hovedpine er desværre en del af alt for mange menneskers hverdag. Tilstanden skyldes ofte muskelspændinger grundet forkert og uhensigtsmæssig holdning og arbejdsstillinger. Langt de fleste vælger symptombehandling med smertestillende medicin som paracetemol og acetylsalicylsyre, også kendt som panodil og brufen.

Dette er virksomt, men desværre ikke hensigtsmæssigt for lever og mave i længden. Et dagligt indtag af medicinen er ikke tilrådeligt.

En kiropraktor behandler ikke symptomer, men selve årsagen til hovedpinen og er derfor en langt mere hensigtsmæssig måde at behandle. Du kan få ordineret kiropraktisk behandling hos din praktiserende læge og i samråd med denne komme ud af et uhensigtsmæssigt forbrug af smertestillende medicin.

En smertefri hverdag er vel ikke for meget at forlange?

Vi behandler hovedpine hos Kiropraktorhuset i Odense på Fyn

Kiropraktor Peter Stampe og Frederik G. Rolschau, hos Kiropraktorhuset Odense, er begge erfarne indenfor ikke-medicinsk behandling af muskel- og spændingssmerter. Kiropraktisk behandling kan i langt de fleste tilfælde erstatte et dagligt indtag af smertestillende medicin. 

​Lider du af tilbagevendende smerter er det en god ide at opsøge egen læge og få klarlagt årsagen. Er der tale om årsager som kiropratisk behandling kan afhjælpe, så kan du få tilskud til behandlingen fra sygesikringen. Og vigtigst; slippe for din hovedpine

​Firma

Skibhusvej 158

5000 Odense C

CVR: 29825300

​Tlf.: 66 12 25 10​

E-mail: reception@kirofyn.dk

Åbningstider

​Mandag:

7- 18

Tirsdag:

7- 18

​Onsdag:

7- 16

Torsdag:

8 -17

​Fredag:

7- 15

Vi behandler for

​Marienlyst Boldklub